Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

El Chapo Seizoen 2 op Netflix

15 december 2017

El Chapo Seizoen 2 Netflix

Na amper 6 maanden is El Chapo vanaf 15 december terug op Netflix. Seizoen 1 van El Chapo konden we nog in juni aanschouwen en vanaf 15 december is seizoen 2 in Nederland te zien.

Seizoen 2 zal zich 8 jaar na seizoen 1 afspelen. El Chapo is in juni 1993 gearresteerd en moet 20 jaar zich in de cel achter zijn tralies vermaken. Tijdens zijn celstraf zit El Chapo echter niet stil. Hij koopt wat medewerkers om met het geld dat zijn handlangers voor hem de gevangenis in smokkelen. De gevangenis lijkt daarom ook eerder op een hotel voor El Chapo, want zo slecht heeft hij het nog niet. Zolang je maar geld hebt is het daar best goed toeven.

Ook buiten de gevangenis floreert het drugskartel aangestuurd door El Chapo’s broer Arturo Guzman Loera. Dankzij de samenwerking met Don Sol – een overheidsfunctionaris die het tot president wil schoppen- schakelt El Chapo in seizoen 2 zijn vijanden een voor een uit. Zo zorgt hij ervoor dat het Sinaloa kartel het meest invloedrijke kartel wordt van het hele land. Hiermee wordt El Chapo “The Boss of Bosses”.

 

Zoals we gewend zijn van de series over deze roekeloze en gewelddadige wereld kom je vaak niet aan de top zonder kleerscheuren en verlies. Dit geldt ook voor El Chapo die zijn zoon verliest.

Ben je benieuwd naar seizoen 2 van El Chapo dat op 15 december in Nederland op Netflix verschijnt? Bekijk dan alvast de trailer:

Deel deze postShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Gegevens

Datum:
15 december 2017