Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Riverdale Seizoen 2 op Netflix

12 oktober 2017

Riverdale seizoen 2

The date is set. Riverdale seizoen 2 zal te zien zijn op woensdag 11 oktober op CW in Amerika en in Nederland zal seizoen 2 vanaf 12 oktober op Netflix te zien zijn. Dat Riverdale seizoen 1 een succes was blijkt wel uit de snelle bestelling van seizoen 2. En dat is nog niet alles. Seizoen 2 zal bestaan uit 22 afleveringen! Dat zijn er maar liefst 9 meer dan we in seizoen 1 konden zien. De eerste aflevering (genaamd “A Kiss Before Dying” lijkt al te zijn geschoten, dus we zijn uiteraard benieuwd hoe seizoen 2 eruit zal zien.

Waar zal Riverdale seizoen 2 over gaan?
De acteur die Archie speelt (Keneti Jay/K.J. Apa) geeft aan dat seizoen 2 een stuk donkerder zal zijn dan seizoen 1. Archie zint op wraak en wil alles tot op de bodem uitzoeken. Daarbij gaat hij tot het uiterste. Riverdale verwelkomt ook een nieuw personage. De vader van Veronica, Hiram Lodge, zal zijn debuut maken in de serie. Sowieso lijken de ouders van de hoofdpersonen een grote rol te gaan spelen, want we gaan waarschijnlijk zien wat de ouders van Archie, Betty, Jughead en dus Veronica hebben uitgespookt in het verleden.

Wat er verder gaat gebeuren in seizoen 2 is nu nog niet bekend. Bij de Comic Con in San Diego is er wel een trailer van seizoen 2 naar buiten gekomen. Die kan je hieronder zien om alvast in de stemming te komen voor seizoen 2. Zodra oktober nadert zullen we je natuurlijk op de hoogte houden. Wil je zeker weten dat je onze Riverdale Seizoen 2 blog tegen die tijd niet mist? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Deel deze postShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Gegevens

Datum:
12 oktober 2017