Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Seizoen 5 House of Cards

30 mei 2017

Quotes: Trump versus Frank Underwood House of Cards

De nieuwste trailer van Seizoen 5 HoCQuotes: Trump versus Frank Underwood House of Cards

Wij maken ons op voor seizoen 5 van House of Cards. En ja hoor. Netflix flikt het weer! Net als vorig jaar met de FU2016 promotie grijpt Netflix de inauguratie van Trump aan om seizoen 5 te promoten. Ze zenden de trailer uit van seizoen 5. Wanneer komt seizoen 5 op Netflix? 30 mei 2017!! We slaken we een zucht van opluchting. Blij om Frank Underwood als president te zien. Frank is Back. Frank for President!

We kunnen beginnen met aftellen, want 30 mei is het dus zover. Op 1 mei lanceert Netflix een nieuwe trailer waarin duidelijk wordt dat Frank wel weet wat goed is voor het volk. Het volk weet niet wat ze willen, dus helpt Frank ze toch een handje. Je ziet het in de nieuwste trailer van House of Cards seizoen 5.

Kan je net als ons eigenlijk niet wachten? Doe dan onze Frank Underwood versus Donald Trump quiz. Kan jij de quotes van Frank Underwood en Donald Trump onderscheiden? Wij hadden het er nog wel eens lastig mee. Wij zitten er al klaar voor en schreven een blog over seizoen 5 van House of Cards. Tot die tijd kan Trump misschien de aandacht nog wat afleiden.

Bekijk hier alvast de trailer en een speciaal bericht waar Claire Underwood ons direct toespreekt.

Deel deze postShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Gegevens

Datum:
30 mei 2017
Evenement Tags:
, , , , ,