Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Trailer Outlander Seizoen 3

10 september 2017

Trailer Ontlader Seizoen 3

Wat duurt wachten soms lang. Outlander seizoen 2 staat op Netflix, maar wij zagen het seizoen al toen het uitkwam in Amerika. Al maanden wachten we op seizoen 3. En het lange wachten wordt iets verzacht. Producent Starz slingert een de trailer van seizoen 3 de wereld in. Eindelijk kunnen we zien hoe seizoen 3 eruit komt te zien.Outlander Seizoen 3

In de trailer zien we Jamie vechten bij de Battle of Culloden. Claire is in 1948 belandt en is ervan overtuigd dat Jamie deze slag niet heeft overleven. Aan het eind van seizoen 2 zagen we dat Claire een soort aha-moment had en erachter kwam –met behulp van Roger en Brianna- dat Jamie de veldslag heeft overleefd. Ze moet terug!

We zien we een oudere en verwilderde Jamie en hoe Brianna haar diploma haalt. Hoe kort ook; de trailer geeft al een kleine indruk van seizoen 3. Update: de nieuwe Outlander blog staat online. Verwacht in ieder geval spoilers, een gelekte foto van de print-shop scene (!!) en info over de opnames van  seizoen 4.

De Amerikaanse uitzenddatum voor seizoen 3 van Outlander is bekend: aflevering 1 van seizoen 3 is 10 september in Amerika te zien. Vooralsnog lijkt het erop dat Outlander niet op een Nederlandse/Belgische zender binnenkort te zien zal zijn. *Zucht!

 

Deel deze postShare on Facebook
Facebook
24Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Gegevens

Datum:
10 september 2017