Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Trailer Outlander Seizoen 3

10 september

Trailer Ontlader Seizoen 3

Wat duurt wachten soms lang. Outlander seizoen 2 is sinds een paar weken op Netflix te vinden, maar wij zagen het seizoen al toen het uitkwam in Engeland en Amerika. Al maanden zitten we te wachten op seizoen 3. En het lange wachten wordt iets verzacht. Producent Starz slingert 16 april een de trailer van seizoen 3 de wereld in. Eindelijk kunnen we kunnen we een idee krijgen van hoe seizoen 3 eruit komt te zien. We verwachten dat er binnenkort een extra trailer gelanceerd wordt, want de castleden van Outlander zullen aanwezig zijn bij de Comic Con in San Diego (waar meestal nieuwe trailers te zien zijn). We’ll keep you posted.Outlander Seizoen 3

In de trailer krijgen we in een flits een strijdende Jamie te zien. Hij vecht zich een weg door de Battle of Culloden. Claire is in 1948 belandt en was ervan overtuigd dat Jamie deze slag niet zou overleven en dat hun leven samen voorgoed voorbij is. Aan het eind van seizoen 2 zagen we dat Claire een soort aha-moment had en erachter kwam –met behulp van Roger en Brianna- dat Jamie de Slag om Culloden overleefd zou hebben. Kan jij ook geen genoeg krijgen van de love story? Wij vertelden hun verhaal in zowel woorden als emojis in onze Valentijn blog.

In de trailer zien we een oudere en verwilderde Jamie. We zien hoe Jamie en Claire uit elkaar gaan en hoe Brianna haar diploma haalt. Daarnaast zien we een hartverscheurende dialoog van Jamie die het zonder zijn geliefde en zijn kind moet doen. Hoe kort ook; de trailer geeft al een kleine indruk van seizoen 3. Wij zitten met smart te wachten en zullen in september –wanneer seizoen 3 op de planning staat- zeker een blog wijden aan een van onze absolute serie favorieten.

Update: de Amerikaanse uitzenddatum voor seizoen 3 van Outlander is bekend. Op zondag 10 september is aflevering 1 van seizoen 3 te zien. Vooralsnog lijkt het erop dat Outlander niet op een Nederlandse zender te zien zal zijn. De kans is wel aanwezig dat de Belgische zender één seizoen 3 uit gaat zenden. Ze zonden seizoen 1 en 2 al uit en op de website staat dat het misschien in september verder gaat. De zender is gewoon in Nederland te ontvangen, dus wat zou dat fijn zijn zeg!

Wil je op de hoogte blijven over Outlander blog die 8 september gepland staat? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief -in de zijbalk- en blijf op de hoogte over alle series en wanneer onze Outlander-blog online staat.

Deel deze postShare on Facebook21Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Gegevens

Datum:
10 september