Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Nieuw seizoen/revival Will & Grace op TLC

28 september 2017

Will & Grace revival/nieuw seizoen

Na 11 jaar heeft NBC de komedieserie Will & Grace weer nieuw leven ingeblazen. Max Mutchnick en David Kohan zullen dit nieuwe seizoen de showrunners zijn en verantwoordelijk zijn voor de serie. Gelukkig kunnen we Will, Grace, Karen en Jack terug verwachten. Ze staan te trappelen voor hun comeback.

Dat een nieuwe seizoen van Will & Grace geen done deal was bleek wel uit de eerste gesprekken die producent NBC voerde met acteurs Eric McCormack en Debra Messing (Will & Grace). Eric was overtuigd, maar Debra zag het nog niet zo zitten. Een revival/nieuw seizoen valt soms enorm tegen en waren ze niet gestopt op het hoogtepunt? Het moet wel weer worden zoals vroeger. Gelukkig is Debra om en zullen er 16 nieuwe afleveringen te zien zijn. Het nieuwe seizoen gaat erkomen en de 4 sterren tekenen voor een revival van Will & Grace.

Inmiddels zijn de releasedata voor zowel Amerika als Nederland bekend. In Amerika zal het nieuwe seizoen op 28 september te zien zijn en in Nederland kunnen we vanaf dinsdagavond 3 oktober wekelijks kijken naar nieuwe perikelen van Will, Grace, Karen en Jack op TLC om 20.30 uur!

Deel deze postShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Gegevens

Datum:
28 september 2017