De zon schijnt volop en de terrassen zitten vol. Ideaal weer om buiten in de tuin te zitten of neer te ploffen op het strand. Je kan natuurlijk met een magazine of een boek in een strandstoel ploffen, maar met de downloadfunctie van Netflix kun je net zo goed een serie downloaden. Op die manier kan je lekker genieten van de zon en op je tablet of smartphone DE series van deze zomer te bekijken. Welke series komen in de zomer van 2018 online en mag je niet missen?

 

Good Girls – Seizoen 1

De makers van Grey’s Anatomy en Scandal hebben een nieuwe serie gemaakt: Good Girls. In Good Girls staan 3 vrouwen centraal. Ze zijn de onschuld zelve, maar krijgen toch aardig wat tegenslagen te verwerken. Is het niet in hun gezin of huwelijk, dan zijn er wel problemen op het werk. Het brave burgerleven levert te weinig op en ze besluiten het criminele pad te betreden. Het verhaal doet natuurlijk wel een beetje denken aan Breaking Bad, maar de serie wordt ook regelmatig vergeleken met Desperate Housewives en Orange is the New Black.

Seizoen 1 van Good Girls is vanaf 3 juli op Netflix te zien. Het seizoen bestaat uit 10 afleveringen.

 

Anne With An E Seizoen 2

Anne Shirley (Amybeth McNulty) heeft een ongelukkige jeugd, maar ze hoopt dat ze ooit geadopteerd wordt door een fijn gezin. De fantasierijke Anne heeft zich natuurlijk allang alle mogelijke adoptieouders voorgesteld. En dan breekt de dag aan waar Anne al haar hele leven op gewacht heeft. Ze wordt geadopteerd door de ongehuwde harde Marilla Cuthbert (Geraldine James) en haar lievere broer Matthew (R.H. Thomson). Ze hadden eigenlijk een jongen willen adopteren, maar Anne laat zich niet uit het veld slaan. De relatie verloopt allesbehalve soepel, maar zelfs de keiharde Marilla is door seizoen 1 heen van Anne gaan houden. Door een grote financiële tegenvaller kunnen ze de boerderij met moeite draaiende houden en Marilla en haar broer besluiten om een kostganger in huis te nemen. Dit kan nog wel eens een heel slecht idee zijn aangezien er twee criminelen op de oproep afkomen. Er is nog maar weinig bekend over het plot van seizoen 2. Wat wel bekend is geworden is seizoen 2 zal bestaan uit 10 afleveringen (i.p.v. de 7 afleveringen van seizoen 1). Anne zal opgroeien en ze zal te maken krijgen met liefde, verlies en ouder worden.

De 10 nieuwe afleveringen van seizoen 2 van Anne With An E is vanaf vrijdag 6 juli te zien op Netflix.

 

Orange is the New Black seizoen 6Orange is the New Black – Seizoen 6

Grote veranderingen zijn aangebroken voor Orange is the New Black. Op 27 juli zal seizoen 6 op Netflix te zien zijn. Seizoen 5 stond in het teken van de opstand van de gevangenen in Litchfield. De meeste gevangenen werden aan het eind van seizoen 5 in bussen geladen en werden naar nieuwe gevangenissen gestuurd. De kans is dan ook groot dat we afscheid moeten nemen van een aantal inmates.

Piper, Alex en Nicky hadden zich in Frieda’s bunker verscholen. Dat ze weer in de handen zouden vallen van de Litchfield-cipiers was een kwestie van tijd. De teaser voor seizoen 6 heet “to the max” en lijkt te verwijzen naar de maximaal beschermde cellen. Geen goed teken voor Piper &co.

Netflix doet altijd heel erg geheimzinnig over wat er in het nieuwe seizoen van Orange is the New Black gaat gebeuren. Of we Flaca, Maritza, Morello en Daya terug zullen zien is nog maar de vraag. Deze actrices zijn niet de hele opnameperiode beschikbaar geweest.

De releasedatum van seizoen 6 is wel bekend, want de inmates keren met 13 afleveringen  27 juli terug op Netflix. Na dit seizoen zit het erop. Seizoen 7 zal het laatste seizoen zijn.

 

Amy Adams in Sharp Objects Seizoen 1 (Ziggo)

Helaas niet op Netfllix, maar deze serie met Amy Adams verovert toch een plekje in de lijst met zomerse series van 2018. In Sharp Objects (geproduceerd door HBO) keert journaliste Camille (Amy Adams: o.a. bekend van de films Doubt, American Hustle, Big Eyes en Enchanted en tv series als The Office, The West Wing en Buffy the Vampire Slayer) terug naar haar geboorteplaats. Daar wordt ze geconfronteerd met een psychologische puzzel uit haar verleden. Er zijn namelijk een aantal kindermoorden die onopgelost zijn. Voor een journaliste natuurlijk extra interessant om te onderzoeken. Camille botst met haar overheersende moeder (Patricia Clarkson) en wordt zelfdestructief als ze zich gaat identificeren met de jonge vermoorde slachtoffers.

Sharp Objects is vanaf 9 juli te zien op Ziggo Movies & Series L en XL.

 

Deel deze postShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *